TO JE VAŠA PRILOŽNOST ZA BITI SREČEN!

Spoštovani gospa ali gospod,

 

TO JE VAŠA PRILOŽNOST ZA BITI SREČEN!

 

Pišem vam, da vam sporočam, da se na vas obračam, ker ste zmožni mi pomagati. Sem DOKTOR Yuri Novak. Pišem, da vas obvestim moje želje, da pridobijo posestva ali iztovarjati lastnosti v vašo državo v imenu direktorja pogodb in Financiranje Dodelitev Zvezno ministrstvo za delo in bivanje v Slovenija.

Glede na njegovo zelo strateško in vpliven položaj, bi se rad transakcija strogo zaupno kot je mogoče. Dodal je še, želi njegov identiteto, da ostanejo nerazkrite vsaj za zdaj, vse do zaključka transakcija. Zato je naša želja, da imajo agenta. Zato je bila usmerjena na pozanima, če se strinjate, da deluje kot naše tujini sredstvo za udejanjenje tega posla.

Inline image 1

ČE SE STRINJATE Z TEM LAHKO STE TUDI VI SREČNA!

Posel, na kratko, je, da so sredstva, s katerimi nameravamo izvesti naše predlagane investicije v državi je trenutno v kodirani račun na Slovenija Alpe Bank (tj. centralna banka Slovenije) in potrebujemo vašo pomoč za prenos sredstev v svoji državi v priročno banko

Račun, ki bo zagotavljal vas, preden bomo lahko sredstva v uporabi v vaši državi. Za to se vam šteje, da so izvedena pogodba za zvezno ministrstvo za delo in bivanje v Sloveniji.

POSEL LAHKO SKLENETE 17. (sedmnajst) Maja Glej Gledališču ob osmih TA VEČER.

To je ekskluzivno sklepanje posla.

Glede na to, bi rad, da naj se mi na rezervacije@glej.si naslednje podatke:

1. Vaše ime in naslov podjetja

2. Vaše osebno številko faksa

3. Vaša osebna telefonska številka za enostavno komunikacijo.

 

POSEL BO SAMO SKLENILO DVANAJST VAS! REZERVIRAJTE!

Prosimo, da sporoči svoje strinjanje s tem predlogom prek moj zgoraj navedeno e-poštni naslov, po katerem bomo razpravljali v podrobnosti o načini videli to transakcijo skozi.

 

Vaš hiter odgovor bo zelo cenjeno. Hvala vnaprej

vašega sodelovanja.

 

S spoštovanjem,

 

Dr Yuri Novak.

Posted in Uncategorized

Arhiv